Németországban államvizsgázott fordító
E-Mail:
Telefon: +36-30/627 5875
web: www.német-fordítás.net

Gyorsaság – megbízhatóság – korrekt és precíz munka – kiváló referenciákSzilágyi Andrea Német fordító

       Ajánlatkérés Német fordításra és árak:

       Kérjen tőlem árajánlatot egyszerűen és gyorsan!

       Megrendelés és teljesítés menete:

       Ön e-mailen vagy előzetes telefonos egyeztetés után faxon átküldi nekem a lefordítani kívánt anyagot és én ajánlatot adok az árra és a német fordítás határidejére. Az írásos megbízás birtokában a megállapodott határidőn belül elkészítem a német fordítást, amelyet kívánság szerint e-mailen, faxon vagy postán küldök meg Önnek. A számlát a német fordítás elkészülte után postázom, amit banki átutalással vagy befizetéssel kell kiegyenlíteni a fizetési határidőn belül.

       Árak:

       2,00 ft - 3,00 ft / leütés üres karakterek nélkül (nettó = bruttó ár)
       Az ár a szöveg nehézségétől, terjedelmétől valamint a fordítás határidejétől függ és az elkészült szövegre értendő. (A német szöveg általában valamivel hosszabb, mint a magyar szöveg.).
       Rövidebb terjedelmű (pár soros) szövegek esetén a minimális díj 1000 Ft.

       5 oldalig általában a megbízást követő munkanap 24.00 óráig vállalom a német fordítás elkészítését, ennél hosszabb szövegek esetében az ajánlat tartalmazza a fordítás határidejét.

       Tolmácsolás:

       Tolmácsolást csak kivételes esetben vállalok és külön megállapodás szerint. A tolmácsolás díja két részből tevődik össze, a távolságtól függően a kiszállási díjból és a tolmácsolás díjából, ami a tolmácsolandó szöveg nehézségétől függően 5.000-10.000 Ft / megkezdett óra. Tolmácsolás területe: Elsősorban Budapest és környéke (Pest megye).

       Vállalok telefonos ügyintézést is, amelynek a díja szintén két részből tevődik össze: a telefonköltségből, valamint hívásonként 1000 Ft munkadíjból.

       Remélem, hogy Önt is sikerült meggyőzni, hogy tőlem kérjen árajánlatot!